Vi söker kunnig IT-Tekniker!

Vi söker en IT-Tekniker

Vi söker en IT-tekniker till vårt team i Skövde. Gillar du att bygga och drifta ny teknik? Du kanske gillar att arbeta brett inom IT?

Rollen

Du kommer att ingå i ett litet team av tekniker och utvecklare där du kommer arbeta med drift, support och utveckling av kärnan inom företaget. Du kommer att ansvara för både infrastrukturen och driften som ständigt förändras och förbättras. Områden som berörs i denna roll kan vara allt från serverhantering, automatisering, support, virtualisering, övervakning och scripting men även överse våra datacenter för att säkerställa funktion och prestanda.

Om dig

Vi ser att du har arbetat inom IT-branschen och/eller utbildat dig och har ett stort intresse för IT. Utöver detta ser vi även att du har kompetens inom

  • Windows Server
  • Support & Drift
  • Systemadministration
  • Scripting

Meriterande erfarenhet

  • Linux
  • Certifieringar inom relevant område
  • CI/CD
  • Docker/Kubernetes

Om Tivala

Tivala finns för att skapa en effektiv, innovativ och enkel lösning på stora som små problem. Vi hjälper företag att anpassa tekniken efter deras egna krav i stället för att anpassa kraven efter vad tekniken klarar av. Vi tror att det finns bättre sätt att leverera värde till våra kunder och partners. Därför är skräddarsydda och unika applikationer något som ligger oss nära hjärtat.

Med kreativ problemlösning och smarta script i bakfickan rör vi oss mot våra långsiktiga och ambitiösa mål. Vi tillämpar självledarskap vilket ger stor frihet att styra över eget arbete, självklart med support från din chef och kollegor.

Med en positiv atmosfär, prestigelösa kollegor och god sammanhållning kan vi med kommando till kommando och kodrad till kodrad växa tillsammans, som företag och människor. Vardagen på Tivala präglas av samarbete och utforskning i vad nästa applikation, lösning eller tjänst blir. Gillar du aktiviteter som go-kart, discgolf eller minigolf kanske? Då är du med och tävlar om den vandrande pokalen som finns på kontoret.

Ansök

Vi tror helt enkelt att det finns bättre sätt att både hitta nya möjligheter och bygga morgondagens IT-system än vad som för tillfället finns på marknaden idag. Vill du vara med och bidra? Skicka in din ansökan till karriar@tivala.se.

Jobbet är på heltid på plats i Skövde. Start omgående eller enligt överenskommelse. Körkort krävs.

Spontanansökan

Finns inte tjänsten du letar efter? Vi söker hela tiden efter nya talanger! Skicka ditt CV och ett personligt brev till oss - förklara varför just du söker hit och hur dina kunskaper kan bidra till Tivala.

Vi ser fram emot att få höra från dig!

karriar@tivala.se