Vi söker IT-tekniker till Skövde!

Gillar du att jobba med teknik i framkant och är bekant med Microsoft och områden som virtualisering, drift, scripting och övervakning?

Vi jobbar med att utveckla, drifta, supporta och ge service till företag runt om i landet, både på plats men också på distans. Som tekniker ska du vara flexibel då jobbet varierar mellan att ge support från ditt kontor men också ge support på plats ute hos kund.Arbetet är brett och berör både tjänster inom IT och telefoni. I jobbet ingår det support, drift, testning och implementation av skräddarsydda tjänster.

Vi ger dig förutsättningar till att vidareutveckla dig själv inom flera olika kompetensområden. Planen för din kompetensutveckling går vi igenom årsvis där vi lägger fokus på önskat område tillsammans. Möjligheten ges också till att vidareutbilda sig med olika certifieringar inom Microsoft, Cisco och/eller Linux. Hur rollen ser ut har du såklart möjlighet att påverka. Du kommer få tillgång till ett eget kontor med möjlighet till att välja hur din arbetsstation ser ut.

Som person ser vi att du är självgående, lätt kan ta till dig instruktioner, social, är effektiv och trivs med att möta människor. För att passa för det här uppdraget ser vi också att du är lagspelare som kan samarbeta över olika arbetsområden.

Du bör ha en bakgrund inom IT med eftergymnasial utbildning, arbetat inom IT branschen eller har ett genuint intresse för IT.

Meriterande kompetens och kunskaper inom området är

  • Windows Server
  • Linux
  • Microsoft-certifierad
  • Scripting (Bash/Powershell/SQL)
  • Serverhantering
  • Systemadministration
  • Nätverk
  • Programmering

Tivala är ett företag i Skövde, grundat av tekniker och utvecklare som under 9 år har byggt tjänster med stort fokus på långsiktiga, personliga och effektiva helhetslösningar inom IT, telefoni och webb.

Jobbet är på heltid och utgår ifrån vårt kontor i Skövde. Start omgående eller enligt överenskommelse. Körkort krävs.

Maila in ditt CV och intresse.
ansokan@tivala.se
0500-10 59 61