Vill du vara med och utveckla där dina idéer och visioner får en stor plats i vår verksamhet?

Med Skövde som utgångspunkt samarbetar vi på Tivala främst med små- och medelstora företag i regionen för att skräddarsy nya förutsättningar och möjligheter inom IT, telefoni och webbutveckling. Med engagemang och tätt samarbete i gruppen jobbar vi med att drifta, utveckla, supporta och ge personlig service till våra kundföretag med målet att skapa en enkel, effektiv och nytänkande helhet. Vi är lite som en fristående IT-avdelning där vi tillsammans med kunderna hittar spännande vägar framåt.

Om tjänsten

I rollen som utvecklare kommer du arbeta med utveckling av olika slag, bland annat webbutveckling och apputveckling. Arbetet kan även handla om script och databashantering. Initialt kommer arbetsuppgifterna inkludera främst grafisk webbutveckling (frontend). Eftersom rollen är ny hos oss kommer du vara med och påverka hur rollen utvecklas på lång sikt. Om du trivs med kundkontakt finns alla möjligheter att växa in i en roll där du och kunden kan arbeta mer självständigt tillsammans.

Du ska ha en bakgrund och intresse för frontendutveckling för webben. Kompetens eller erfarenhet av följande punkter är meriterande

  • Plattformen WordPress
  • Programmering inom: PHP/CSS/HTML/JS/React Native/Angular/Python
  • Mjukvaror inom Adobe Creative Suite

Jobbet är på heltid måndag till fredag 08-17. B-körkort krävs.

Om dig

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för programmering och utveckling och har lätt för att ta till dig instruktioner och nya uppgifter. Du behöver fungera bra i små team och inte är rädd för att djupdyka i det egna arbetet när det krävs. Eftersom vi arbetar nära våra kunder förekommer kundbesök och samtal som vi ser att du trivs med.

Om oss

Vi är ett litet företag där alla får säga sitt och där vi behöver kunna samarbeta i små team. Vi drivs av moderna lösningar och att få kunderna nöjda och har gjort det framgångsrikt i 6 år. För att kunna möta den växande efterfrågan på våra tjänster ser vi nu ett behov av att bli fler. Vi som arbetar på Tivala är i grunden tekniker och utvecklare och sitter i kontorslokaler i Mariesjö, ett stenkast ifrån Högskolan i Skövde och Gothia Science Park.

Verkar det intressant?

Maila då in ditt CV och personliga brev till ansokan@tivala.se och skriv UTVECKLARE i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten hör du av dig till:

ansokan@tivala.se
0500-10 59 61