Är du webbutvecklare och sugen på arbeta med ett gött gäng i Skövde? Låter Javascript, Typescript, Node, Angular, PHP eller WordPress bekant? Då du definitivt titta hit!

OM TJÄNSTEN

I rollen som utvecklare kommer du arbeta med webbutveckling av olika slag. Inriktningen kan vara inom både frontend men också backend. Om du trivs med kundkontakt finns alla möjligheter att växa in i en roll där du och kunden kan arbeta mer självständigt tillsammans.

Du ska ha en bakgrund och intresse för programmering på något sätt. Kompetens eller erfarenhet av följande punkter är meriterande

  • Angular
  • Erfarenhet inom Javascript och/eller PHP
  • Frontendutveckling
  • Backendutveckling

Jobbet är på heltid i Skövde, måndag till fredag 08–17. B-körkort krävs.

OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för programmering och utveckling samt har lätt för att ta till dig instruktioner och nya uppgifter. Du behöver fungera bra i små team och inte vara rädd för att göra djupdyk i det egna arbetet när det krävs. Eftersom vi arbetar nära våra kunder förekommer kundbesök och samtal som vi ser att du trivs med.

OM OSS

Tivala är ett Skövdeföretag, grundat av tekniker & utvecklare som under 10 år har byggt lösningar utifrån kundens utmaningar, men som man oftast vet – det blir bara som bäst när man jobbar tillsammans! Efterfrågan på Tivalas tjänster är stort och därför letar de nu efter ytterligare en kollega – hur rollen utvecklas finns såklart möjlighet att påverka!

VERKAR DET INTRESSANT?

Intervjuer sker löpande. Maila då in ditt CV och personliga brev till ansokan@tivala.se och skriv UTVECKLARE i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten hör du av dig till:

ansokan@tivala.se

Fredrik Folke

0500-10 59 61

Rekryteringsbolag undanbedes vänligt men bestämt.