Vill du vara med och utveckla företag där dina idéer och visioner får stor plats i verksamheten?

Är du intresserad av digital marknadsföring, copywriting och är sugen på jobba med ett gött gäng i Skövde? Låter sökmotoroptimering, digital marknadsföring och copywriting intressant?

Om tjänsten

I rollen kommer du arbeta med bland annat sökmotoroptimering och marknadsföring av olika slag genom copywriting, design, utveckling och sociala medier med målet att hantera, driva och utveckla kundens hemsida och digitala marknadsföring. Arbetet har stort fokus på kundkontakt med fördjupning i kundernas områden genom research, utveckling och optimering av kundens innehåll och nätverk. Arbetet kan även handla om enklare utveckling i wordpress och grafisk design.

Om du trivs med kundkontakt och ansvar finns alla möjligheter att växa in i en roll där affärsutveckling får ett större fokus.

Du ska ha en bakgrund och intresse för främst copywriting och marknadsföring. Kompetens eller erfarenhet av följande punkter är meriterande.

  • Sökmotoroptimering
  • Grafisk design
  • Sociala medier
  • Digital annonsering
  • Verktyg inom SEO
  • Plattformen WordPress
  • Mjukvaror inom Adobe Creative Suite

Jobbet är på heltid måndag till fredag 08-17. B-körkort krävs.

Om dig

För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel och har ett stort intresse för webben, kommunikation och design som har lätt att ta till dig instruktioner och nya uppgifter. Du behöver fungera bra i små team och inte vara rädd för att göra djupdyk i det egna arbetet när det krävs. Eftersom vi arbetar nära våra kunder förekommer kundbesök och samtal som vi ser att du trivs med.

Om oss

Tivala är ett Skövdeföretag, grundat av tekniker & utvecklare som under 8 år har byggt tjänster med stort fokus på långsiktiga, personliga och effektiva helhetslösningar inom IT, telefoni och webb.

Efterfrågan på Tivalas tjänster är stort och därför letar vi nu efter nästa kollega – hur rollen utvecklas finns såklart möjlighet att påverka!

Verkar det intressant?

Intervjuer sker löpande. Vi anställer när vi hittar rätt person. Maila in ditt CV och personliga brev till ansokan@tivala.se.

ansokan@tivala.se
Fredrik Folke
0500-10 59 61

Rekryteringsbolag undanbedes vänligt men bestämt.