Vill du vara med och utveckla där dina idéer och visioner får en stor plats i vår verksamhet?

Är du utvecklare och sugen på jobba heltid med ett gött gäng som sitter i trevliga lokaler nära Gothia Science Park? Har du koll på WordPress och programmering inom PHP/CSS/HTML/JS/React Native/Angular?

Om tjänsten

I rollen som utvecklare kommer du arbeta med webbutveckling av olika slag. Arbetet kan även handla om script och databashantering. Om du trivs med kundkontakt finns alla möjligheter att växa in i en roll där du och kunden kan arbeta mer självständigt tillsammans.

Du ska ha en bakgrund och intresse för främst backend-programmering. Kompetens eller erfarenhet av följande punkter är meriterande

  • Plattformen WordPress
  • Programmering inom: PHP/CSS/HTML/JS/React Native/Angular
  • Sökmotoroptimering
  • Windows/Linux-servrar
  • Mjukvaror inom Adobe Creative Suite
  • Frontendutveckling

Jobbet är på heltid måndag till fredag 08-17. B-körkort krävs.

Om dig

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för programmering och utveckling och har lätt för att ta till dig instruktioner och nya uppgifter. Du behöver fungera bra i små team och inte är rädd för att göra djupdyk i det egna arbetet när det krävs. Eftersom vi arbetar nära våra kunder förekommer kundbesök och samtal som vi ser att du trivs med.

Om oss

Tivala är ett Skövdeföretag, grundat av tekniker & utvecklare som under 8 år har byggt lösningar utifrån kundens utmaningar, men som man oftast vet – det blir bara som bäst när man jobbar tillsammans! Efterfrågan på Tivalas tjänster är stort och därför letar de nu efter nästa kollega – hur rollen utvecklas finns såklart möjlighet att påverka!

Verkar det intressant?

Intervjuer sker löpande. Vi anställer när vi hittar rätt person. Maila då in ditt CV och personliga brev till ansokan@tivala.se och skriv UTVECKLARE i ämnesraden.
Har du frågor om tjänsten hör du av dig till:

ansokan@tivala.se
Fredrik Folke
0500-10 59 61

Rekryteringsbolag undanbedes vänligt men bestämt.