Vill du ha en ledande roll i en innovativ och kreativ miljö? Är du redo att att skapa unika gränssnitt och användarupplevelser genom design, projektledning, kravställning och testning? Då kan du vara den UI/UX Designer vi letar efter!

OM TJÄNSTEN

Som UI/UX-designer kommer du ha nyckelrollen i att utveckla och förbättra våra digitala produkter. Du kommer vara ansvarig för:

  • Design: Skapa visuella element och användargränssnitt som inte bara är estetiskt tilltalande utan också ger en intuitiv och tillfredsställande användarupplevelse.
  • Produktutveckling: Du kommer ha en central roll i produktutvecklingen där man utgår från din design och planering.
  • Projektledning: Planera och leda projekt relaterade till användarupplevelse och design, och se till att de slutförs i tid och enligt krav.
  • Kravställning: Analysera och dokumentera affärs- och användarkrav i samarbete med våra kunder och utvecklingsteamet.
  • Testning: Genomföra användartester och utvärderingar för att säkerställa att vår design möter användarnas behov och förväntningar.

Jobbet är på heltid i Skövde, måndag till fredan 08-17. B-körkort krävs.

KVALIFIKATIONER

  • Erfarenhet/utbildning av UI/UX-design och förståelse för användarcentrerad design
  • Kunskaper i designverktyg som Creative Cloud, Figma och liknande
  • Starka kommunikationsfärdigheter för att effektivt samarbeta med olika team och kunder
  • Kunskap inom webbutveckling och webbdesign för att navigera genom tekniska utmaningar
  • Ett brinnande intresse för projektledning och kundkontakter

OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för design och utveckling. Du behöver fungera bra i små team och inte vara rädd för att göra djupdyk i det egna arbetet när det krävs. Eftersom vi arbetar nära våra kunder förekommer kundbesök och samtal som vi ser att du trivs med. Du behöver vara en strukturerad person för att säkerställa att projekten följer tidslinjen. Eftersom du kommer att planera, och organisera projekten från början till slut, behöver du kunna sätta tydliga mål och hantera eventuella utmaningar som uppstår under projektets gång. Dessutom behöver du vara kreativ i att hitta nya, snabba och effektiva lösningar.

OM OSS

Tivala är ett Skövdeföretag, grundat av tekniker & utvecklare som under 10 år har byggt lösningar utifrån kundens utmaningar, men som man oftast vet – det blir bara som bäst när man jobbar tillsammans! Efterfrågan på Tivalas tjänster är stort och därför letar de nu efter ytterligare en kollega – hur rollen utvecklas finns såklart möjlighet att påverka!

VERKAR DET INTRESSANT?

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som UI/UX Designer och tror att du är den vi letar efter, skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@tivala.se. Ange “UI/UX-DESIGNER” i ämnesraden.

Har du frågor om tjänsten hör du av dig till:

ansokan@tivala.se

Fredrik Folke

0500-10 59 61

 

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.